fbpx
Drama On The Road

Sadepäivän pelastus – Crazy Golf Tampereella

Juhlimme siskon, hänen miehensä ja serkun kanssa serkun 18-vuotispäivää Tampereella lopputalvesta. Keli ei ollut mikään parhain, ylläri ylläri maaliskuun puoliväliä kun elettiin. Sisätila-aktiviteetti oli todella tervetullut!

Crazy Golf
Crazy Golfissa joka radalla on eri teema
Crazy Golf

Crazy Golf tarjosi loistavan rennot puitteet synttäreille

Olen ollut Crazy Golfissa kahdesti työporukalla, kerran treffeillä, kerran opiskelijaporukalla ja nyt synttäreillä. Paikka siis taipuu vaikka minkälaiselle ja minkäikäiselle porukalle hyvänsä, mikä alentaa kynnystä mennä pelailemaan.

Serkku ei ollut ikinä minigolfannut, mutta radat eivät ole ihan hirvittävän haastavia (kaikki), joten hänkin sai suurimmalla osalla pallon reikään. Radat vaikeutuvat loppua kohden mikä on loogista ja kivaa, sillä vaikka alun radat menevät palloon totutteluun, yllättävän nopeasti se oikea ote mailaan löytyy.

Itse pidän minigolfista etenkin näissä sisätilapaikoissa. Kilpailuviettisenä ihmisenä otan ne kyllä aina ehkä vähän turhan tosissaan, mutta onneksi en ole huono häviäjä 😀 Ja pakko sanoa, että harvoin olen huonoimpien joukossa tässä lajissa.

Crazy Golf
Crazy Golf
Crazy Golf

Crazy Golf on kivan rento paikka. Siellä on A-oikeudet, joten saat juoman mukaan radalle ja ratojakin reilut 16, jokainen omalla teemallaan. Hintaa huville tulee vain 12 €, ellet ota juomaa. Gordon’s Pink GT:n sai hintaan 8 €, joten hintaa tuli yhteensä itselle sopivat 20 €.

Crazy Golf ei vaadi eikä edes tarjoa ajanvarausta. Walk-in periaatteella toimivassa paikassa en ole ikinä joutunut odottelemaan, radoille pääsee heti maksettuaan ja valittuaan sopivan pituisen mailan. Neljän hengen porukka kiersi ratoja hieman yli tunnin, mutta kahdella kestää varmaan about tunti ellei tarvitse odotella edellä pelaavia hirveästi.

Crazy Golf
Crazy Golf
Crazy Golf

Crazy Golf on osa isompaa kokonaisuutta nimeltä Viihdekeskus Crazy. Samasta tilasta löytyy myös curling-rata, vihahuoneita ja pakohuoneita. En ole muissa käynyt kuin minigolfissa, mutta pakko myöntää, että curling ja vihahuoneet kiinnostaa. Näihin muihin pitää varata aika, sillä niissä ei porukka solju eteenpäin kuin minigolfissa.

Crazy Golfista kannattaa muuten jatkaa hyvällä tunnelmalla täyttämään porukan vatsoja – vaikkapa Laukontorille Saunaravintola Kuumaan!

Onko sulla jotain vakkaripaikkoja mihin on kiva paeta huonoa keliä, kun kotona istuminen tökkii ja tylsistyttää?

Ja muistathan, että mut löytää myös täältä:
FB @DramaOnTheRoad
IG @dramaontheroad

6 comments

  1. Minäkin olen käynyt tuolla minigolfaamassa työporukan kanssa, pakohuone olisi myös mukava mennä testaamaan. En ole ikinä kuullutkaan vihahuoneesta, ja oli pakko googlettaa mikä se oikein on. Miten mielenkiintoista! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.