fbpx Skip to content

Vaateta lapsesi Lontoossa – Josiah Amarin design on räväkkää ja kestävää

Eksyin Marian designpuotiin ensimmäisellä soolomatkallani Lontoossa loppuvuodesta 2016. Ehkä kohtaloa, ehkä hyvää tuuria, kuka tietää. Oli miten oli, tultiin Marian kanssa juttuun aivan samantien. On aivan uskomatonta kuinka aina silloin tällöin tapaa ihmisen, jonka kanssa vain yksinkertaisesti synkkaa heti! Ihanaa, siis niin ihanaa.

Josiah Amari
Josiah Amarin puoti sijaitsee Camden Marketilla
Josiah Amari

Ensimmäisellä käynnillä ostin 1v kummipojalle haaremihousut (£18 tai 2 housut £30), joita hän käytti ainakin 2 vuotta. Uskomattoman kestävä tuote, jonka pystyy heittämään peruspyykin sekaan ilman pelkoa, että menisi pilalle. Helpointa designia ikinä!

Marian puodilla vierailu Camdenissa on aina ehdottomasti yksiä parhaita shoppailu- ja asiakaspalvelukokemuksia. Viimeksi opastin häntä hänen uuden kameransa käyttöön hypistellessäni kankaita, joista mittatilauksena (mitat kaverin lähettämän kuvan perusteella) tilasin pari vaatekertaa kummipojalle ja tämän veljelle.

Maria tekee vaatteet aina käsin tilauksesta annettujen mittojen tai kuvasta pääteltyjen mittojen mukaan. Hänellä on totta kai myös vaatteita valmiiksi tehtynä rekkiin, mutta esim. housujen teossa menee noin 15min eli mikäli et löydä tasan haluaamaasi tuotetta oikeassa koossa saatavilla olevasta kankaasta, pyydä!

Josiah Amari
Josiah Amari laajensi haaremeista legginseihin yleisön pyynnöstä – ja kyllä ne vaan lapsille istuvat yhtä mukavasti kuin sovitusnukelle
Josiah Amari
Kaverin lapsille teetin Japanin-reissua varten kimonopuvut – niin siistiä saada kuvia miltä nämä näyttävät lasten päällä!

Itse teetän nykyään jo aina tilauksesta, jotta pääsen kikkailemaan kuoseilla makuni mukaan. Se on yksinkertaisesti pa_ras_ta.

Näistä vaatteista on pitänyt niin kaverini kuin myös hänen lapsensa. Ne ovat hyvännäköisiä, kestäviä, kellään ei varmasti ole samanlaisia ja ne päällä on mukava leikkiä. Jos olet menossa Lontooseen ja itselläsi tai tutuillasi on lapsia niin kannattaa ehdottomasti poiketa Josiah Amarilla Camdenissa.

Maria myös postittaa vaatteita ulkomaillekin eli periaatteessa nämä eivät vaadi reissua Lontooseen. Hänen kangasuutuuksiaan pääsee tsekkailemaan instagramissa @Josiah_Amari.

Ja vinkkinä: Maria tekee vaatteita myös aikuisille. Itse en ole vielä mitään itselleni ostanut, mutta tarkoituksena on vielä joskus tilata jotain itsellekin.

Josiah Amari
Josiah Amarilta löydät myös kaikkea söpöä asustetta lapsesi arkeen
Josiah Amari

Onko sulla jokin vakimesta ulkomailla missä on yksinkertaisesti pakko käydä joka kerta, kun kohteessa käy?

Ja muistathan, että mut löytää myös täältä:
FB @DramaOnTheRoad
IG @dramaontheroad

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.