fbpx Skip to content

Lempimestoja Tampereella: rennon erilainen Kumma Junk Bar & Lounge

Last updated on 1 huhtikuun, 2019

Joka mut tuntee, osaa arvata jo nimestä, että suuntasin tänne heti Ravintola Kumma Junk Bar & Loungen avautuessa pääsiäisenä 2018. Olin jotenkin onnellinen jo tuosta nimestä: Kumma Junk Bar & Lounge. Siis voiko kuvaavampaa nimeä olla??

Ekalla kerralla kävin vain drinkeillä kaverin kanssa. Käynti oli rakkautta ensisilmäyksellä: pöydät olivat täynnä, mutta eipä tuo haitannut sillä ryntäsimme tietenkin suoraan säkkituoleille. Siis SÄKKITUOLEILLE. Kuinka ihanaa! Onko rennommasta ravintolasta kuultu!

Kumma Junk Bar & Lounge
Tampere Giniin tehty GT sopi niin juustolautasen kuin pääruoan seuraksi

Tiskillä sanoin haluavani jonkun drinkin, kun ei nyt oikein tehnyt mieli siideriä tai viiniä tai skumppaa. Ehdotettiin giniä mistä olin hieman kauhuissani. En ollut ikinä hirveästi pitänyt ginin mausta, mutta annoin pienen keskustelun jälkeen tälle mahdollisuuden. Ja onneksi annoin! Enpä ole mitään muuta enää tämän jälkeen juonutkaan, gin tonicista tuli lemppari kertaheitolla 😀 Safe to say, Kummassa on Tampereen parhaat gin tonicit. Karvaan ystävät, suunnatkaa Kummaan!

Kumma Junk Bar & Lounge
Kumma Junk Bar & Lounge
Voiko kukaan olla onneton riippumattotuolissa?

Maaliskuussa vietettiin serkun 18-vuotisjuhlaa. Vietiin serkku ensin minigolfaamaan Crazy Golfiin ja sitten syömään Kummaan. Nyt varoituksen sana: kannattaa varata pöytä, etenkin lauantaisin. Me emme tienneet aikatauluamme, joten menimme riskillä.

Olimme syömässä jo klo 15 eli pääsimme pöytään (varauksia oli klo 16 alkaen), mutta jälkkäriä varten jouduttiin vaihtamaan paikkaa varauksen alta pois. Suosittelen siis tekemään pöytävarauksen, Kumma on todella suosittu paikka.

Kumma Junk Bar & Lounge
Kumma Junk Bar & Lounge on ehdottomasti Tampereen rennoimpia lounas-, illallis- ja cocktailmestoja.

Alkuun otettiin kolmeen pekkaan ihanan makumaailman omaava juustolautanen: sinihomejuustoa, manchegoa ja vuohenjuustoa lisukehilloineen ja -näkkäreineen. NAM.

Kumma Junk Bar & Lounge
Jaettuna kolmeen pekkaan tämä oli oikein riittävä alkupala, mutta ei kyllä varmasti olisi liian iso yhdellekään!

Pääruoaksi otin pitkästä aikaa kebabia. Näin kasvissyöjänä kebua pääsee harvoin nauttimaan, mutta seitan-kebab on oikeasti yllättävän hyvä ollakseen vegaaninen! Ja Kummassa annos todella on vegaaninen, sillä myös kastikkeet ovat vegaanisia. Vieressä siskon mies söi härkää, mutta maistoi seitaniani ja yllättyi hänkin. Kastikkeiden alta tuskin havaitsi annoksen olevan lihaton. Ja bataattiranut – taivaallisia!

Kumma Junk Bar & Lounge
Kebabia en oo syönyt varmaan pariin vuoteen, mutta tämä seitan-kebab oli jotenkin ihanan tulinen ja kasviksia täynnä, että ei varmaan mene toista paria vuotta, että jälleen ”kebabiin” kosken.

Jälkkäri oli itsellä melko tuhti. Kaksi reilua palaa hyvin, hyvin pähkinäistä raakakakkua ja limoncello-tonic. Huh, voin sanoa olleeni täynnä kaiken tämän syömisen jälkeen! Mutta raakakakku oli huikeaa. Siskoni itseasiassa lähes nuoli MINUN jälkkärikulhoni, kun hänelle Baileysvaahto mansikoilla ei ihan täyttänyt vatsaa ähkyyn asti (vaikka kuulemma herkullista olikin).

Ja siis limoncello-tonic. Yllättävä, mutta toimiva. Ehdottomasti jälkkäricocktail makeudeltaan, mutta huikean hyvä.

Hintaa tälle ravintolakäynnille tuli itselle 44,50 €. Todella kohtuullinen hinta mielestäni, ottaen huomioon, että hintaan sisältyy myös kaksi holillista drinkkiä.

Kumma Junk Bar & Lounge
Voin sanoa, että oli tarpeeksi iso jälkkäri 😀
Kumma Junk Bar & Lounge
Tää värimaailma ja tyyli hivelee mun silmiä kerrasta toiseen – ei varmaan kaikkien lemppari, mutta ai että itse viihdyn!

Löytyykö sulta samanlaista lempparia kuin mulle Kumma Junk Bar & Lounge, missä olisit käynyt uskollisesti avaamisesta lähtien?

Ja muistathan, että mut löytää myös täältä:
FB @DramaOnTheRoad
IG @dramaontheroad

8 Comments

 1. Onpa kivannäköinen paikka :). Tampereella tulee luultavasti poikettua muutaman päivän kuluttua, joten täytyypä pitää tämä mielessä siltä varalta, jos on aikaa käydä raflassa.

  • Kannattaa ehdottomasti! Ja jos ei syömään, niin drinkeille. G&T ja omenamartini on täällä omia lemppareita 🙂

 2. Mulla on mennyt ihan ohi tälläsen paikan ilmestyminen, mutta eipä sitä hirveästi tulekaan ravintoloissa käytyä. Täytyy pitää paikka mielessä seuraavan kerran kun tarve iskee, vaikuttaa just mukavan rennon oloiselta paikalta!

  • Rento nimenomaan! Ja aivan ihanaa palvelua joka kerta, että kannattaa ehdottomasti testata kun sopiva hetki tulee 🙂

 3. Sari Sari

  Kumma on minunkin kantapaikkani. Innolla odotan uutta kesämenua!

  • Sama täällä! Ihanaa, että menu vaihtelee niin joka kerta on uusia makuja.

 4. Ei tule juuri pyörittyä kotikaupungin ravitsemusliikkeissä, joten tämäpä olikin kiva muistutus, että joskus voisi ihan asiakseen lähteä ulos syömään ja drinkille! Kiitos houkuttelevasta vinkistä!

  • On kyllä ihanaa, että Tampereelle on tullut niin runsaasti upeita ruoka- ja drinkkimestoja! Nykyään jopa valinnanvaikeus kun kauempaa tulee porukkaa ja pitäisi keksiä mihin heidät vie. Tampere edustaa nykyään niin hyvin ruokatarjonnalla että ihan ilokseen vie ulkopaikkakuntalaisia omiin lempipaikkoihin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.