fbpx Skip to content

Hotellisuositus: Point A -hotellit Lontoossa

Last updated on 2 heinäkuun, 2019

Tulin vähän aika sitten takaisin parin viikon reissulta Briteistä, missä viihdyin kahdessa eri Point A -hotellissa. Päädyin näihin puhtaasti hinnan ja sijainnin takia. Olen majoittunut sellaisissa kirppukasoissa, että laatu on nykyään vain plussaa. Budjetti on kuitenkin se tärkein osa reissua, jotta pääsee pian seuraavallekin!

Laatu-unet modernissa ympäristössä

Sekä Point A Hotel King’s Cross St. Pancrass että Point A Hotel Paddington olivat juuri rempattu. Toisiaan vastaavat huoneet olivat raikkaat, laadukkaat ja tarpeeksi tilavat etenkin vain yhdelle matkustajalle.

Point A Hotel
Point A Hotel
Seinällä oleva ”laatikko” on laskeutuva pöytätaso – kätevää!

King’s Crossin hotelli oli rauhallisempi: johtuneeko sitten Paddingtonin juna-asemasta vai mistä, mutta Paddingtonilla oli huomattavasti enemmän yleistä meteliä kadulta ja jännää värinää vähän väliä. Ihan kuin alta menevä / ohittava juna värisyttäisi maata hotellin alla. Se hieman häiritsi yöunia. Myös huoneiden välinen äänieristys tuntui olevan heikompi.

Plussaa huoneissa olleista yksinkertaisista työpöytätasoista! Hauska idea ja todella käytännöllinen, kun halusi avata koneen eikä huoneessa yöpöytien lisäksi muuta pöytää ollut. Huoneissa oli myös hiustenkuivaajat sekä tallelokerot.

Point A Hotel
Sisäänkirjautumisen yhteydessä sai joka aamulle oman aamupalakuponkinsa.

Rento tunnelma loi rennon olon

King’s Crossin hotelli on 7-kerroksinen, Paddingtonin 4-kerroksinen. Molemmissa majoituin 4. kerroksessa. Maisemat King’s Crossilla olivat kuitenkin huomattavasti paremmat. Nämä kaksi eivät tokikaan ole ainoat Point A -hotellit Lontoossa! En malta odottaa, että pääsen testaamaan loputkin tulevaisuuden reissuilla.

Sijainniltaan molemmat hotellit ovat täyttä kultaa: metroasemalle parisataa metriä, hyvät metrolinja- sekä junayhteydet. Lontoossa en käytä busseja, joten niihin en osaa ottaa kantaa. Gatwickin lentoasemalta oli helpompi saapua King’s Crossille kuin Paddingtonille, sillä matkaan tarvittiin vain yksi metrolinja. Kaikki Point A -hotellit Lontoossa ovat kuitenkin hyvin keskeisillä alueilla.

Asiakaspalvelu molemmissa hotelleissa oli huippuluokkaa. King’s Crossilla aamiaisella kysyttiin mitä kahvia halusin ja se tuotiin hymyssä suin. Paddingtonilla ei vielä aamupalaa ollut, mutta maaliskuussa kuulemma heilläkin on aamupala. Ymmärsin, että vastaava kuin King’s Crossilla. Ja hyvä niin, sillä aamupala oli riittävä ainakin minulle.

Point A Hotel
Point A Hotel

Aamupalalta löytyi paistopisteen tuotteita, erilaisia jogurtteja, hedelmiä, muroja, myslejä ja puuroja. Leipää löytyi myös monenlaista sekä keitettyjä kananmunia. Kelpasi ainakin minulle! Ainut mitä jäin kaipaamaan, oli tomaatti ja kurkku / joku muu kasvis leivän päälle.

En välttämättä kehuisi aamupalaa vegaaniystävälliseksi, mutta kasvisruokailija sai ehdottomasti vatsansa täyteen. Lempparini olivat basilika-pestorullat.

Point A -hotellit Lontoossa olivat niin mukavia, että taidan jatkossakin mennä näihin. Eivät ehkä mitään elämysmajoituksia, mutta perussiistejä ja edullisia! King’s Cross on näistä kahdesta ykkösvalintani nimenomaan mainitun rauhallisuuden takia.

Onko sinulla vakimajoituspaikkaa Lontoossa?

Jos kaipaat vinkkejä ensimmäiselle reissulle tai muuten vain vinkkejä seuraavalle Lontoon-reissulle, tsekkaa myös Ensikertalaisen reissu Lontooseen.

Ja muistathan, että mut löytää myös täältä:
FB @DramaOnTheRoad
IG @dramaontheroad

6 Comments

    • Mahtavaa! Tää ei ehkä persoonallisin vaihtoehto ole, mutta ehdottomasti juurikin edullinen ja kiva paikka muutenkin 🙂 Mulla siis yhden hengen majailu 3 yötä King’s Crossilla maksoi £198 aamiaisineen, varasin Bookingin kautta. Ei paha Lontoossa, kun on oikeesti hyvä laatu.

  1. Olipas hyvä majoitusvinkki Lontooseen tämä hotelliketju. Lontoon ongelma on korkeat hotellihinnat, niin se on harvoja paikkoja maailmassa, minne kannattaa tehdä huomattavasti enemmän taustatyötä majapaikan varaamisessa kuin useampaan muuhun kohteeseen 🙂

    • Kiva, että on hyötyä tästä! Lontoosta ei varmaan ikinä löydä halpaa ja hyvää, mutta jopa kohtuuhintainen ja hyvä on välillä niin kovan etsimisen takana, että pakko oli vinkata 😀

    • Toi King’s Crossin alue on kyllä semmonen mitä ite suosittelen kovasti, ellei sitten halua ihan toiselta puolelta esim Notting Hillistä majotusta. Sinnekin on onneks vinkki aikasemmassa Lontoo-tekstissä 😀 Näiden kahden alueen takana seison vankasti, ei voi mennä pieleen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.