fbpx Skip to content

Huskysafari Tampereella

Last updated on 18 helmikuun, 2019

… Tai oikeammin huskypiknik Lempäälässä. Mutta vähän kuin sama asia, vai mitä?

Huskysafarista olen unelmoinut niin kauan kuin muistan, mutta että huskysafari Tampereella? Enpä ollut moisesta kuullut. Mutta heti kun kuulin, alkoivat huonot talvet. Just my luck! Moni talvi olikin lähes lumeton, mutta viimein viime vuonna saimme kunnon talven myös tänne etelämpään ja pääsin kauan haaveilemalleni huskyajelulle!

Tämä vuosi olisi taas loistava vuosi lähteä huskeilemaan. Saa nähdä, löytyykö keväämmällä jokin väli kalenterista, että pääsisi Gegwen Getawaysin huskypiknikille.

Husky Safari in Tampere
Husky Safari in Tampere
Husky Safari in Tampere
Yli-innokas 5kk pentu olisi myös halunnut mukaan hauskanpitoon! Onneks rapsuttajia oli useampia.

Huskypiknik kestää keskimäärin noin 2 tuntia, riippuen vähän päivästä ja väen määrästä. 30€ hintaan kuuluu yksi kierros kilometrin pituisella radalla ja makkara + kahvi/mehu tiipiissä. Myös vegemakkaroita oli tarjotta (jos vain oli muistanut etukäteen niitä pyytää), mikä on iso plussa nykyaikana.

Pidin myös tapahtuman vetäjän tavasta esitellä tilaa ja koiria, ja yleisesti tapahtuman läpivedosta, tilanne oli hyvin rento ja lämmin.

Vaikka tässä tuleekin paljon odottelua, kun kaikki seurueet vetävät kierroksensa, niin se ei haitannut mielestäni lainkaan. Koirien into on niin hauskaa seurattavaa aina ennen uutta kierrokselle lähtöä!

Itse toki myös kuvasin kovasti, eli aikaa sain kulumaan myös siihen, että tarvoin pellolle radan varteen polvenkorkuiseen lumeen seisoskelemaan kytikselle. Mutta eipä minua odotellut piknik-kumppanini valittanut hänkään tylsyydestä.

Husky Safari in Tampere

Maaliskuu oli yllättävän sopiva aika huskypiknikille, vaikka varsin myöhäinen ajankohta onkin pakkasaktiviteetille. Valoa on kuitenkin jo huomattavasti enemmän, mikä takaa helpommat kuvausolosuhteet, oli kalustosi sitten kännykkä tai jokin järeämpi. Ja kyllähän näistä koirista kuvia haluaa, varmaan ihan jokainen!

Paukkuvia pakkasia ei yleensä enää noihin aikoihin ole näin etelässä. Päivä, jolloin huskypiknikillä kävimme, oli nollan tienoilla. Ottaen huomioon seisomisen määrän, varsin sopiva lämpötila. Ei kuitenkaan kannata jättää päivää liian myöhäiseksi, koska kyllä lumi keväällä myös sulaa. Huskysafari Tampereella on irlantilaisen ystäväni ehdoton ykkönen aktiviteettilistalla, mikäli hän tänne pääsee tänä kevättalvena. Ja toivotaan, että pääsee!

Husky Safari in Tampere
Husky Safari in Tampere
Husky Safari in Tampere
Husky Safari in Tampere
Husky Safari in Tampere
Husky Safari in Tampere
Huh! Duunit tehty, nyt päikkärit.

Kaiken kaikkiaan huskypiknik oli ihana, sympaattinen ja todella suositeltava breikki arjesta! Kotiin palasin ihan uuden virran kanssa. Tarttuikohan koirien into vai oliko se vain raikkaan ilman ansiota?

Oletko käynyt huskysafarilla, kentien lapissa asti?

Ja muistathan, että mut löytää myös täältä:
FB @DramaOnTheRoad
IG @dramaontheroad

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.