fbpx Skip to content

KUVAHAASTE: Vuosi 2018 kuvina

Vuosi on vierähtänyt melkoista vauhtia, ja onkin ollut aikamoinen vuosi! Muutama päivä jäljellä, sitten koittaa 2019. En kyllä voisi olla onnellisempi vuoden vaihtumisesta. Tunnelmia siitä vielä lähempänä vuodenvaihdetta..

Mutta nyt Muuttolinnun kuvahaasteeseen! Olipa virkistävää käydä vuosi läpi.

1. VUODEN SUOSIKKIKUVA

Tämä kuva keräsi yllättävän vähän tykkäyksiä Instagramissa, verraten esim. seuraavana päivänä postaamaani semitylsään suihkulähteeseen. En oikein ymmärrä Instagramia aina, mutta hei, tässä oma lemppari eli Tylypahka (aka Glasgow University)!

Photos 2018

2. ARJEN LUKSUSTA

Aina silloin tällöin minulle tarjotaan mahdollisuus osallistua Lauran kuvauksiin Visit Tampereelle, ja ne ovat kyllä totaalista arjen luksusta. Tässäpä kuva kasuaalilta keskiviikkoiltapäivän shampanjakuvaukselta Champange bar Santésta.

Photos 2018

Laura Vanzo / Visit Tampere Oy

3. KESÄKUVA

Tämän vuoden ehdoton ykköskuva kesältä on keltaisten talojen ympäröimästä Vanhasta Raumasta. Mikä ihana paikka!

Photos 2018

4. IHANA MAJAPAIKKA

Ei tarvitse edes miettiä. Edullinen pariisilainen hotelli missä saa tällaisen maisemaikkunan, on täydellinen. Paikan nimi on Hotel Garden Saint Martin.

Photos 2018

5. HAUSKA MUISTO

Ihan hirveetä, siis HIRVEETÄ, jakaa tämä. Mira, anteeks että paljastan mitään näin noloo. Oltiin siis Pariisissa lounasristeilyllä, missä oli ihan hirveän limainen tarjoilija, joka pyöri meidän ympärillä vähän väliä. Jätettiin sitten läppänä sille mun numero (siis ihan oikea numero) ja loppuilta naurettiin sen viesteille eikä vastattu yhteenkään. Ai kauhee! Eihän aikuiset käyttäydy näin! (Oli muuten Miran idea).

Photos 2018
Mira nappas upean kuvan missä kyseinen tarjoilija photobombbaa kännykän selaukseni.

6. HERKULLINEN HETKI

Naaaaam!! Paikan nimi on Mme Shawn ja se sijaitsee ylempänä mainittua Hotel Garden Saint Martinia vastapäätä. Elämäni onnellisin thairuokahetki Thaimaan ulkopuolella.

Photos 2018

7. SE EI-NIIN-HOHKODAS MUISTO

Tänä vuonna ostin omaksi kämpän, jossa olenkin asunut vuodesta 2012. Kun ei käy läpi edes muuttoa, luulisi peruspikkurempan olevan piece of cake. Ja varmasti se olikin, verrattuna isompaan remppaan. Varmistui siis, etten isompaa remppaa halua ehkä ikinä tehdä.

Photos 2018

8. RAKKAASSA SEURASSA

Me ei Katin kaa nähdä usein, mutta kun nähdään niin nähdään oikein ajan kanssa ja tehdään aina jotain kivaa. Tänä kesänä käytiin taas perinteisellä kesävisiitillä Raumalla.

Photos 2018

9. SUOSIKKIKUVA ITSESTÄ

Tämä ei kyllä missään tapauksessa ole se kaunein kuva mitä musta on tänä vuonna otettu. Mutta jos haluaisin ihmisten jotain itsestäni tietävän ilman, että ovat minua tavanneet, haluaisin heidän tietävän, että nauran paljon.

Photos 2018

Laura Vanzo / Visit Tampere Oy

10. UNOHTUMATON MAISEMA

Maisema oli kovin sumuinen tänä päivänä, mutta mieleen jäi yhtä kaikki. Over the Edge Amsterdam oli huikea kokemus, jota voin suositella kaikille! Menen kyllä itsekin uudelleen joku kesäinen päivä. Parasta tässä oli, että sain kolme kuvaa itsestäni hintaan 12€, kaikki kuvat eri kulmista. Kaverinkin voi pyytää kuvaamaan, mutta ainakin itsellä kävi niin, että nämä työntekijöiden ottamat olivat parempia.

Photos 2018

OHJEET KUVAHAASTEESEEN:

Minkälainen vuosi teillä on ollut? Kerro se kuvin! Kuviesi ei tarvitse välttämättä olla matkoilta, kunhan ne sopivat annettuihin otsikoihin. Linkkaa Muuttolintu kuvahaasteen lähteeksi, kopioi nämä ohjeet juttusi loppuun ja jos haluat, linkkaa juttusi Muuttolintu -blogin kommenteihin!

Ja muistathan, että mut löytää myös täältä:
FB @DramaOnTheRoad
IG @dramaontheroad

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.